Badrums
renovering

Badrumsrenovering med behörighetsbevis

Easyfix Bygg är ett byggföretag som utför tjänster i Malmö och området runt. För att få renovera i badrum som byggföretag krävs behörighetsbevis för våtrum, detta är kunskap som vi besitter för att ge er bästa resultat. Badrumsrenoveringen är självklart anpassad efter er som kund och era behov. Med vår kunskap hjälper vi er att uppfylla de drömmar ni har om en fantastisk helhetsbild av huset.

Vi utför totalrenoveringar och mindre omfattande renoveringar, de behov ni har sätter inga gränser för oss. Tillsammans kan vi komma överens om de bästa lösningarna för just er. Med hjälp från Easyfix Bygg och den kunskap vi besitter ser vi till att skapa ert drömbadrum under de rätta förutsättningarna.

Många önskar idag att kunna skaffa sig just det hus man alltid drömt om, Easyfix Bygg i Malmö hjälper er inom rimliga priser att uppnå detta då vi även utför andra byggtjänster åt våra kunder. Badrummet är en viktig del av huset som behöver fungerar på ett korrekt sätt, när ni kontaktar oss erbjuder vi bästa service och kan garantera resultat därefter.

Kontakta oss för en offert