Renovering

Vi gör allt från målning till renovering av hela objekt

Easyfix Bygg besitter de kunskaper som krävs för att hjälpa er som kund med alla typer av renoveringar. Vi är stationerade i Malmö och utför byggtjänster därefter. Våra kunder som kommer till oss har olika förutsättningar och sitter därför på olika krav. Vi på Easyfix Bygg kan hjälpa er med det mesta. Vi kan hjälpa er med målning, tapetsering och spackling. Vid större åtgärder kan behoven även tillföra rivning och nybyggnationer.

Totalrenoveringar är tjänster vi besitter kunskap om, det kan vara tillbyggnad av väggar, uteplatser, nya fräscha badrum eller vedskjul. Garaget kanske behöver byggas om till ett allrum, badrummet kanske ska flyttas ner till källaren, familjen vill ha en bastu, eller är i behov av en tvättstuga. Vi hjälper er att göra vardagen lite lättare och fixar era byggtjänster.

Easyfix Bygg har behörighetsbevis för badrum och besitter kunskap om det mesta inom byggbranschen. Våra tjänster är säkra och av kvalité ni som kund ska aldrig känna missnöje. Vi finns på plats under renoveringen av era drömmar och ser till att resultatet blir allt det ni önskat er. Oavsett vilka ni är så  tar vi emot er med de önskemål ni har och ser till att uppfylla dom på bästa sätt.

Kontakta oss för en offert